fbpx

Jótékonysági munka

Bárhol is voltam, bármit is csináltam a világban, valahogy fontos volt nekem, hogy segítsek megoldani mindent. Apró és kevésbé apró problémákat. Valahogy ez részemmé vált. Így a fényképezés közben is sokszor éreztem azt, hogy azon túl, hogy alkalmazott fotósként teljesítem a megbízásokat, adhatnék valamit olyanoknak is, akik nem tudnak fizetni a képekért.

Egy véletlen sodort engem a Fészek Gyermekvédő Egyesülethez. Meghívtak egy farsangi mulatságra, és ott ragadtam náluk egy évig.

Az egyesület nehéz helyzetbe került családokon illetve gyermekeken segít. Érden található a gyermekek átmeneti otthona, ahol olyan gyerekek élnek, akik átmenetileg nem tudnak a családjukban élni. Szeretettel, türelemmel óvják őket és segítik át kríziseken. Ott voltam köztük, ünnepeken, nyaralásokon, csak úgy délután egy fagyizás alkalmával, mindig egy kicsit. És ott ragadt a lelkem. Megszerettem őket. A gyerekeket és a felnőtteket is. A képekből összeállt egy sorozat, amit végül kiállítottunk Érden. Sokan látták és sokan ismerték meg az egyesület munkáját.

A sajtóanyag ITT elérhető.

Ez pedig egy összefoglaló a megnyitóról: